WATERFALL Е БРЕНД ПНЕВМАТИЦИ ВО СОПСТВЕНОСТ НА КОМПАНИЈАТА “KOLSAN” ОД ТУРЦИЈА.

Се работи за пневматик со врвен квалитет, изработен во фабрика која произведува пневматици за многу познати светски брендови. Пневматиците се произведуваат по европски стандарди и квалитет запазувајќи го TQM (Total quality management).

Waterfall ги запазува следните интернационални сертификати: ISO 9001:2008, ISO TS 16949, ISO 14001 and OHSAS 18001.

Контактирајте не и возете одличен пневматик по пристапни цени!