URBANMAX MCAURBANMAX MCA

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Потенцијал за поминување голем број км, и изедачено абење
- Добри перформанси во влажни и снежни услови
- Појачани странични ѕидови
- Можност да се постави на било која осовина


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
11 22.5 Градски Превоз 148J Детали
265 70 19.5 Градски Превоз 140L Детали
295 80 22.5 Градски Превоз 152M Детали
275 70 22.5 Градски Превоз 148L Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде