SP SPORT 01 ALL SEASONSP SPORT 01 ALL SEASON

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Jointless Band технологијата™ овозможува да се одржи обликот на гумата при високи брзини, овозможувајќи притоа високи перформанси.
Max Flange штитот®  ги заштитува бандажите од несакани оштетувања.
Кварцната компонента ја подобрува влечата на суви или мокри патишта, истовремено помагајќи да се намали отпорот на тркалање.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
245 45 17 За Сите Сезони 95V Детали
235 50 18 За Сите Сезони 97Y Детали
245 50 18 За Сите Сезони 93H Детали
215 45 16 За Сите Сезони 90V Детали
175 70 14 За Сите Сезони 88T Детали
185 60 15 За Сите Сезони 88H Детали
225 40 18 За Сите Сезони 92H Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде