REGIONAL RHT II 17.5''&19.5''REGIONAL RHT II 17.5''&19.5''

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Goodyear RHT II (17.5” / 19.5”) е развиена да покрие разновидни ниско-платформни апликации, како транспорт на автомобили на долги или кратки релации. Овој дизајн на шарата обезбедува подобрена километража и робусност на абењето на рамењата.
Карактеристики:
- Одличен потенцијал за поминување голем број километри (+9% vs Marathon LHT lpt*) и рамномерно абење
- Одлична робусност и отпор кон оштетувања обезбеден од 4 ребрената шара и силните раменски ребра
- Намалено заглавување на камчиња и заштита од пукање на каналите


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
235 75 18 Регионален Сообраќај 143J Детали
245 70 18 Регионален Сообраќај 143J Детали
245 70 19.5 Регионален Сообраќај 141 Детали
265 70 19.5 Регионален Сообраќај 143 Детали
9.5 18 Регионален Сообраќај 143 Детали
215 75 18 Регионален Сообраќај 135 Детали
435 50 19.5 Регионален Сообраќај 160J Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде