REGIONAL RHT II 22.5''REGIONAL RHT II 22.5''

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Goodyear RHT II (22.5”) нуди супериорни перформанси на постигната километража, благодарение на своите мулти-радиусни облици на отворите и нејзиниот голем волумен на потрошлива гума поврзан со иновативната смеса којашто нуди заштита од пукање на каналите.
Карактеристики:
- Супериорен потенцијал за голема километража  (+30% vs RHT) и рамномерно абење
- Одлична робусност и висок отпор кон раменско абење
- Намалено заглавување на камчиња и заштита од пукање на каналите
- Низок отпор на тркалање - за подобра ефикасност на горивото
- Добра прилепливост кон мокри патишта


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
385 55 22.5 Регионален Сообраќај 160K Детали
385 65 22.5 Регионален Сообраќај 164K Детали
445 65 22.5 Регионален Сообраќај 168K Детали
425 65 22.5 Регионален Сообраќај 165K Детали
385 65 22.5 Регионален Сообраќај 160K Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде