REGIONAL RHTREGIONAL RHT

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Оваа гума се одликува со висок волумен на гума - 23% повеќе од својот претходник (G465), чија компонента е дизајнирана да издржи долги километри на разновидни патишта.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
8.25 15 Регионален Сообраќај 143 Детали
7.5 15 Регионален Сообраќај 135 Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде