REGIOCONTROL 17.5-19.5''REGIOCONTROL 17.5-19.5''

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
205 75 18 Регионален Сообраќај 124 Детали
215 75 18 Регионален Сообраќај 126 Детали
245 70 18 Регионален Сообраќај 136 Детали
225 75 18 Регионален Сообраќај 129 Детали
235 75 18 Регионален Сообраќај 132 Детали
285 70 19.5 Регионален Сообраќај 146L Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде