INTENSA SUVINTENSA SUV

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Intensa SUV е летна гума за најновата генерација SUV возила.  Цврсто направена, за да одговори на барањата на SUV возењето, нуди доверлива управливост на суви и мокри патишта.  Високи перформанси, по достапна цена.

- Одлични перформанси на мокри патишта,
- Прецизна управливост на суви патишта,
- Цврста, робустна градба - за потребите на модерните SUV возила,
- Двослојната конструкција овозможува висока носивост,
- Ниско ниво на бучава.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
255 55 18 Летни Услови 109W Детали
235 65 17 Летни Услови 108V Детали
245 70 16 Летни Услови 107H Детали
245 70 16 Летни Услови 107H Детали
235 70 16 Летни Услови 106H Детали
235 60 16 Летни Услови 100H Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде