DURAGRIPDURAGRIP

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Подобрена ефикасност на потрошувачката на гориво и подобрена километража
- Добра управливост
- Висок отпор кон аквапланинг
- Тивко возење


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
175 65 14 Летни Услови 90 Детали
165 60 14 Летни Услови 75T Детали
205 65 15 Летни Услови 94T Детали
165 80 13 Летни Услови 83T Детали
175 65 14 Летни Услови 82T Детали
195 65 15 Летни Услови 95T Детали
175 65 14 Летни Услови 82T Детали
175 65 15 Летни Услови 84T Детали
155 80 13 Летни Услови 79T Детали
175 65 14 Летни Услови 82T Детали
185 65 15 Летни Услови 88H Детали
185 65 14 Летни Услови 86H Детали
185 55 14 Летни Услови 80H Детали
175 65 14 Летни Услови 82H Детали
165 60 14 Летни Услови 75H Детали
185 65 15 Летни Услови 92T Детали
185 65 15 Летни Услови 88T Детали
155 70 13 Летни Услови 75T Детали
185 60 14 Летни Услови 82T Детали
175 70 13 Летни Услови 82T Детали
155 65 14 Летни Услови 75T Детали
195 65 15 Летни Услови 91T Детали
185 65 14 Летни Услови 86T Детали
185 60 14 Летни Услови 82T Детали
175 70 14 Летни Услови 88T Детали
175 70 14 Летни Услови 84T Детали
175 70 13 Летни Услови 82T Детали
165 70 14 Летни Услови 81T Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде