DIADEM LINERODIADEM LINERO

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

DIADEM LINERO


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
175 80 14 Летни Услови 88T Детали
175 80 14 Летни Услови 88T Детали
135 80 13 Летни Услови 70T Детали
145 70 13 Летни Услови 71T Детали
145 80 13 Летни Услови 75T Детали
175 80 14 Летни Услови 88T Детали
145 70 13 Летни Услови 71T Детали
175 80 14 Летни Услови 87T Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде