CONVEO TRANSCONVEO TRANS

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Снабдете се со удобна управливост и влеча на непредвидливите зимски патишта.  Оваа гума е одлична вредност за најновите генерации мали камиони и средни - до - поголеми комбиња.
Карактеристики:
- Сигурна управливост
- Влеча на мокри и зимски патишта
- Висок отпор кон аквапланинг


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
205 75 16 Зимски Услови 113Q Детали
195 80 14 Зимски Услови 106Q Детали
225 75 16 Зимски Услови 121M Детали
205 75 16 Зимски Услови 113Q Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде