CONVEO TRACCONVEO TRAC

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Снабдете се со удобна управливост и влеча на непредвидливите зимски патишта.  Оваа гума е одлична вредност за најновите генерации мали камиони и средни - до - поголеми комбиња.
Карактеристики:
- Сигурна управливост
- Влеча на мокри и зимски патишта
- Висок отпор кон аквапланинг


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
205 65 15 Зимски Услови 102T Детали
215 65 16 Зимски Услови 106T Детали
195 70 15 Зимски Услови 100R Детали
225 65 16 Зимски Услови 112R Детали
195 70 15 Зимски Услови 104R Детали
175 75 16 Зимски Услови 101R Детали
215 75 16 Зимски Услови 113R Детали
205 75 16 Зимски Услови 110R Детали
185 75 14 Зимски Услови 102Q Детали
205 65 16 Зимски Услови 107T Детали
195 75 16 Зимски Услови 107R Детали
185 75 16 Зимски Услови 104R Детали
195 65 16 Зимски Услови 104R Детали
205 65 15 Зимски Услови 102T Детали
215 65 16 Зимски Услови 106T Детали
225 70 15 Зимски Услови 112R Детали
195 70 15 Зимски Услови 100R Детали
225 65 16 Зимски Услови 112R Детали
195 65 16 Зимски Услови 104R Детали
195 70 15 Зимски Услови 104R Детали
215 65 16 Зимски Услови 106T Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде