CARGO VECTORCARGO VECTOR

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Добра влеча во текот на целата година
- Добри перформанси во зимски услови
- Изедначено абење на гумата што обезбедува подолг век на гумата
- Висок отпор кон аквапланинг


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
235 65 16 За Сите Сезони 115 Детали
285 65 16 За Сите Сезони 128N Детали
225 60 16 За Сите Сезони 101 Детали
205 65 16 За Сите Сезони 103 Детали
215 65 16 За Сите Сезони 106 Детали
195 80 14 За Сите Сезони 106 Детали
205 75 16 За Сите Сезони 110R Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде