CARGO MARATHONCARGO MARATHON

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Добра управливост и влеча
-Отпор кон аквапланинг
- Добра влеча на мокри и лизгави патишта
- Тивко, удобно возење


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
225 65 16 Летни Услови 112 Детали
195 60 16 Летни Услови 99 Детали
235 65 16 Летни Услови 115 Детали
205 65 16 Летни Услови 107 Детали
205 65 16 Летни Услови 107 Детали
205 65 16 Летни Услови 103 Детали
195 65 16 Летни Услови 100 Детали
215 65 16 Летни Услови 106T Детали
215 65 16 Летни Услови 106T Детали
215 65 15 Летни Услови 104T Детали
195 75 16 Летни Услови 107R Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде