CARGO G28CARGO G28

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Подобрена управливост и километража
- Отпор кон аквапланинг
- Висок капацитет на товар


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
195 80 14 Летни Услови 106 Детали
185 80 14 Летни Услови 102P Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде