CARGO G26CARGO G26

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Карактеристики:
- Цврста, конзистентна прилепливост кон подлогата
- Одлични перформанси дури и при тежок товар
- Висок отпор кон аквапланинг
- Тивко, удобно возење


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
205 65 15 Летни Услови 102 Детали
185 75 16 Летни Услови 104 Детали
195 75 16 Летни Услови 107 Детали
185 75 14 Летни Услови 102 Детали
205 70 15 Летни Услови 106 Детали
195 70 15 Летни Услови 100 Детали
215 75 16 Летни Услови 113 Детали
205 75 16 Летни Услови 110 Детали
175 75 16 Летни Услови 101 Детали
225 70 15 Летни Услови 112 Детали
195 70 15 Летни Услови 104 Детали
215 70 15 Летни Услови 109S Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде