AVANT MS2AVANT MS2

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Гума за водечката осовина, препорачана за потешки услови на возење - комбинирано возење:  на коловоз и на градилиште

- Одлична километража,
- Робустна каркаса, направена на база на RCS технологија (појачана структура на каркасата), со поголема отпорност на механички оштетувања и голема цврстина на костурата на каркасата
- Добро прилепување кон патот,
- Дезенот и вградените материјали се отпорни на оштетувања.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
12 22.5 Комбиниран Сервис 152 Детали
315 80 22.5 Комбиниран Сервис 156L Детали
13 80 22.5 Комбиниран Сервис 156 Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде