AVANT A3 PLUSAVANT A3 PLUS

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Гума за водечката осовина, препорачана за возење на долги релации (LHS - Long Haul Steer)

- Робустен газечки слој со 5 ребра - голема километража и рамномерно абење,
- Блок дезенот во централното подрачје на газечкиот слој овозможува ефикасно кочење на мокра подлога,
- Новата смеса на газечкиот слој - овозможува ефикасно кочење на мокра подлога,
- Новата конструкција на каркасата - овозможува помало загревање и поголема издржливост.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
12 22.5 Долги Релации 152 Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде