AVANT A3AVANT A3

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Совршен дизајн на дезенот, кој го карактеризира изедначен притисок низ целосната допирна површина, прецизна управливост, одлична прилепливост кон патот и долг живот.  Ригидната и полна раменска зона обезбедува сигурна латерална стабилност.  Сите овие карактеристики ги подобруваат економските перформанси на гумата на управувачката (водечката) оска.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
285 70 19.5 Регионален Сообраќај и Долги Релации 140 Детали
245 70 19.5 Регионален Сообраќај и Долги Релации 136 Детали
265 70 19.5 Регионален Сообраќај и Долги Релации 140 Детали
13 22.5 Регионален Сообраќај и Долги Релации 156 Детали
11 22.5 Регионален Сообраќај и Долги Релации 148 Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде