ADAPTO HPADAPTO HP

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Оваа гума за сите сезони е одличен избор за возачите на возила со високи перформанси, кои водат грижа за својот буџет.  Конзистентна управливост и шара за се од пролет до зима, по цена која има смисла.

- Шара за сите сезони,
- Управливост со високи перформанси,
- Отпорност кон аквапланинг,
- Тивка и удобна.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
185 65 15 За Сите Сезони 88H Детали
195 65 15 За Сите Сезони 91H Детали
205 55 16 За Сите Сезони 91H Детали
195 65 15 За Сите Сезони 91H Детали
195 60 15 За Сите Сезони 88H Детали
185 65 15 За Сите Сезони 88H Детали
185 65 14 За Сите Сезони 86H Детали
185 60 14 За Сите Сезони 82H Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде