ADAPTOADAPTO

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

За возачите кои не го сакаат расправањето и трошокот со посебните комплети летни и зимски гуми, ја претставуваме оваа гума за сите сезони.  Оваа гума со достапна цена се адаптира на сите сезони:  од жешките лета до снегот и мразот.

- Шара за сите сезони,
- Одлична управливост и кочење во текот на целата година,
- Отпорност кон аквапланинг,
- Тивка и удобна.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
165 70 13 За Сите Сезони 79T Детали
165 70 14 За Сите Сезони 81T Детали
175 65 14 За Сите Сезони 82T Детали
155 70 13 За Сите Сезони 75T Детали
185 70 14 За Сите Сезони 88T Детали
175 70 14 За Сите Сезони 84T Детали
175 65 14 За Сите Сезони 82T Детали
165 70 14 За Сите Сезони 81T Детали
165 65 14 За Сите Сезони 79T Детали
175 70 13 За Сите Сезони 82T Детали
165 70 13 За Сите Сезони 79T Детали
155 70 13 За Сите Сезони 75T Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде