4X4 TRAMP H4X4 TRAMP H

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Гума со високи перфоманси наменета за џиповски возила за возење по асфалтирани патишта.  Уживајте во удобни патувања, независно од временските услови - сонце или дожд.  Дезенот се карактеризира со голема издржливост, отпорност кон на аквапланинг, сигурно  ракување на суви патишта како и тивко и удобно возење.
Карактеристики:
-Отпорност кон аквапланинг
- Удобно управување на суви патишта
- Тивко, удобно возење


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
275 70 16 Летни Услови 114H Детали
265 70 15 Летни Услови 112H Детали
255 60 15 Летни Услови 102H Детали
225 70 15 Летни Услови 100H Детали
275 60 15 Летни Услови 107H Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде