4X4 ROAD4X4 ROAD

Избрани критериуми на пребарување :

Ширина : , Висина : , Дијаметар :

Fulda 4x4 Road е направена да му обезбеди на современото SUV возило тивко, удобно возење, по цена којашто е разумна.  Ова е трајна гума, којашто Ви дава екстра прилепливост кон подлогата, кога Ви е најпотребно.
Карактеристики:
- Пократко кочење на мокри подлоги
- Тивко, удобно возење
- Подобрена отпорност кон оштетувања.


ширина висина дијаметар услови на возење носивост / брзина Детали
255 50 17 Летни Услови 101H Детали
255 55 16 Летни Услови 103H Детали
285 50 18 Летни Услови 109W Детали
265 65 17 Летни Услови 112H Детали
275 65 17 Летни Услови 115H Детали
255 65 17 Летни Услови 110H Детали
235 60 18 Летни Услови 107V Детали
255 60 18 Летни Услови 112H Детали
235 60 17 Летни Услови 106V Детали
235 55 18 Летни Услови 109V Детали
235 65 17 Летни Услови 108H Детали
235 65 17 Летни Услови 104V Детали
235 60 16 Летни Услови 100H Детали
215 70 16 Летни Услови 100H Детали
215 65 16 Летни Услови 98H Детали

индекс на носивост:

индекс за максимален товар кој гумата може да го носи, кој се чита од соодветна табела (секој индекс означува одреден товар)

брзински индекс:

L-120km/h, M-130km/h, N-140km/h, P-150km/h, Q-160km/h, R-170km/h, S-180km/h, T-190km/h, U-200km/h, H-210km/h, V-240km/h, W-270km/h, Y-300km/h, Z-над 300km/h, ZR-над 270km/h

За повеќе информации за овие индекси кликни овде