GOODYEAR OTR ГУМИ


GOODYEAR OTR ГУМИ

GOODYEAR нуди широк избор на теренски гуми за градежна механизација кои ги опфаќаат сите сегменти и главно имаат радијална конструкција.  Goodyear е светски добавувач со богато искуство, а развива издржливи гуми кои постигнуваат мали трошоци по час.