МАЛОПРОДАЖБА


МАЛОПРОДАЖБА

Во склоп на големопродажниот склад во Скопје, функционира и вулканизерски сервис кадешто вршиме бесплатна монтажа на Вашите нови пневматици. (види мапа).

Исто така, нудиме и услуга на чување на Вашите летни гуми во текот на зимската сезона, или зимските во текот на летната сезона.

 

Контакт телефони:

ПРОДАЖБА СКОПЈЕ

Населба Автокоманда, во близина на Скопска Пивара, во кругот на ЖАС - мапа

02 3117 010,

070 305 787, goran.tasevski@tranzit.com.mk

075 305 787, danka.tasevska@tranzit.com.mk

02 3171 507, 071 222 221 – сервис Скопје

 

ПРОДАЖБА БОГДАНЦИ

034 221 060, 034 221 565,

076 284 607, vasil.trajkov@tranzit.com.mk