КОНТАКТ


За било какви прашања може да не исконтактирате и преку нашата Facebook страна, или на некој од телефоните или email
адресите во продолжение!
 
 
ПРОДАЖБА СКОПЈЕ
 
Населба Автокоманда, во близина на Скопска Пивара, во кругот на ЖАС
адреса:  ул. Перо Наков бр.1 (управна зграда на ЖАС)
 
02 3117 010, info@tranzit.com.mk
 
02 3171 507, 071 222 221 – магацин Скопје
 
ПРОДАЖБА БОГДАНЦИ
 
034 221 060034 221 565,
 
СМЕТКОВОДСТВО
 
02 3117 010, 034 221 060034 221 565

 

goertz gutschein - mapsembed.com