ГОЛЕМОПРОДАЖБА


ГОЛЕМОПРОДАЖБА

ТРАНЗИТ дооел e една од првите фирми во Македонија која се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на пневматици на територијата на Македонија. Формирана во 1993 година, денес ТРАНЗИТ дооел е овластен увозник за Македонија на пневматиците од програмата на GOODYEAR групацијата: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica.  Ја нудиме целокупната програма на патнички, полутеретни и теретни пневматици. 

Седиштето на компанијата е во Богданци каде имаме свои канцeларии и магацин, исто така функционираме и во Скопје со канцeларии, магацински простор и вулканизерски сервис. Поседуваме ISO сертификат за квалитет во работењето.  Нашите вработени се вистински професионалци со долгогодишно искуство во продажбата на пневматици, обучувани во Goodyear Академијата, секогаш спремни да Ви помогнат во вистинскиот избор на пневматици за вашите возила.

Брендовите на пневматици кои ги застапуваме се едни од најквалитетните, изработувани со врвна технологија, постојано тестирани и усовршувани. 

 

Ви стоиме на располагање за било какви информации околу пневматиците и нашата компанија.

 

ПРОДАЖБА СКОПЈЕ

Населба Автокоманда, во близина на Скопска Пивара, во кругот на ЖАС - мапа

02 3117 010,

070 305 787, goran.tasevski@tranzit.com.mk

075 305 787, danka.tasevska@tranzit.com.mk

02 3171 507, 071 222 221 – магацин Скопје

 

 

ПРОДАЖБА БОГДАНЦИ

034 221 060, 034 221 565,

076 284 607, vasil.trajkov@tranzit.com.mk