БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
fleksibilno plakjanje

ФЛЕКСИБИЛНО ПЛАЌАЊЕ

ВО ГОТОВО, СО КАРТИЧКА, НА РАТИ, НА ЖИРО СМЕТКА ИЛИ ПРИ ИСПОРАКАТА

ОСИГУРЕТЕ ГИ ГУМИТЕ

ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

ПРОМЕНИ ПНЕВМАТИЦИ

ПРОМЕНА НА ПНЕВАМТИЦИ ВО АВТО СЕРВИС
ЗОШТО
ЗИМСКИ ПНЕВМАТИЦИ
Безбедно возење на температури под 7С. Перформансите на вашите зимски пневматици се подобруваат со паѓањето на температурите. Зимските пневматици од Goodyear групацијата се направени од посебна high-silica смеса која овозможува лесна контрола на возилото на ладен пат, подобар старт на возилото и подобро управување.

Подобро прилепување на ладни и замрзнати патишта.  Зимските гуми имаат широки нагазни блокови и дополнителни намалувања на шарите наречени “sipes” кој даваата екстра прилепување на замрзнатите патишта и го истиснуваат акумулираниот снег.

ПНЕВМАТИЦИ
НАЈНОВА ПОНУДА НА ПНЕВМАТИЦИ
СЕКОГАШ НОВИ И КВАЛИТЕТНИ ГУМИ..
ШТО ГО СКРАТУВА
ЖИВОТНИОТ ВЕК НА ГУМАТА
Животниот век на гумите го скратуваат:  брзите забрзувања,  ненадејните кочења,  преголемата брзина во завоите, брзото возење.

Гумите го паметеат секој пад во дупка, удар на рабникот, плочникот или на камен.  Невидливите оштетувања се акумулираат и ќе се покажат после извесен период, за жал можеби во најнезгоден момент.  Доколку опасните места не можете да ги избегнете возете споро и под прав агол.

Почитувајте ја најголемата дозволена носивост, вклучително и притисокот на влечната кука на приколката која ја влече возилото.

30 ПРАКТИЧНИ СОВЕТИ
ПРИ ИЗБОР И УПОТРЕБА НА АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ

Зошто лете се возиме со летни а зиме со зимски гуми ?

Слојот на газење кај летните гуми, при ниски температури (од 7°C па пониски) станува потврд, па контактот со подлогата е послаб, а патот на кочење подолг.

Слојот на газење на зимските гуми е помек и овозможува извонреден контакт со подлогата и при ниски температури, но затоа топлиот асфалт лете забрзано се троши.

Летните гуми треба да се заменат со нови кога длабочината на каналите на дезенот дојде до 3 мм.

ЕКСПРЕСНА УСЛУГА
ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
Посветени на квалитетот и брзината на услугата за испорака и промена на пневматици..
19722

ПРОМЕНЕТИ ГУМИ

Бесплатна монтажа на пневматици и промена на истите..
6520

УСЛУЖЕНИ КЛИЕНТИ

Традиционални клиенти кои редовно ги користат нашите услуги и пневматици
pneus-abre

ЛЕТО

СЕЗОНА
Winter-Tires1

ЗИМА

СЕЗОНА
ПНЕВМАТИЦИ
ГУМИ ЗА СИТЕ
СЕЗОНИ
Пневматиците за сите сезони, во главно, ги произведуваат премиум произведувачи на пневматици, можат да бидат tubetype или tubeless и претставуваат компромис помеѓу управливоста и перформансите на автомобилот, што е занемарливо за повеќето возачи во секојдневното возење.

Станува збор за просечен тип на пневматик, кој има пристојни возни карактеристики во сите годишни времиња. Направени се од потврд и поотпорен материјал, за да им се продолжи времетраењето на експлоатацијата.

РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН
РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН
БРЗА И ЛЕСНА РЕЗЕРВАЦИЈА
Едноставна On-line резервација за промена или монтажа на пневматици…
image_06-1

ПРОМЕНА НА ГУМИ

edsautocarealign8

БАЛАНСИРАЊЕ НА ГУМИ

КАКО ДА ГО НАЈДЕТЕ
НАШИОТ И ВАШ ЦЕНТАР ЗА ПНЕВМАТИЦИ

Населба Автокоманда, во близина на Скопска Пивара, во кругот на ЖАС

АДРЕСА
ул. Перо Наков бр.1 (управна зграда на ЖАС)
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник – Петок 8:00-16:00
Сабота 09:00-14:00
КОНТАКТ ИНФО

02 3117 010
070 305 787
075 305 787
071 392 550
075 284 607
02 3171 507, 071 222 221
магацин Скопје

ПРИЈАВИ СЕ И ДОБИВАЈ ИЗВЕСТУВАЊА